Profil

  Peter's Auto og Traktor i Nørre Snede vinder på ærlighed og hårdt arbejde

  Pladsen er trang, men der bliver knoklet hårdt på værkstedet hos Peter's Auto og Traktor, hvor det nærmest ligner et større puslespil at få plads til de mange maskiner på de få kvadratmeter i værkstedet.

  Der er tre svende og en lærling på værkstedet, og de har mere end rigeligt at rive i for tiden.

  Indehaver Benjamin Mølsted Zachariassen, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, trækker da også i kedeldragten hver dag, og det passer ham ganske fint.

  Lysegrønne traktorer

  I dag er det Claas, der bliver solgt mest af i Nørre Snede, men sådan har det ikke altid været. Faktisk var det slet ikke meningen, at Peter's Auto og Traktor skulle sælge traktorer.

  Da Peter Grand Graversen den tidligere indehaver fik bygget lokalerne tilbage i 1980, var det planen, at der udelukkende skulle være autoværksted. Der gik dog ikke mange år, før traktorerne rykkede ind side om side med bilerne. I starten var det Case-traktorer, som sidenhen blev til Case IH, og nu er det altså Claas, hvor Peter's Auto og Traktor fungerer som underforhandler under Traktor & Høstspecialisten.

  I 2008 indledtes et generationsskifte og en del af virksomheden blev solgt til Benjamin Mølsted Zachariassen i 2009, og i dag driver han den selvstændigt.

  For den unge direktør og indehaver er der én bestemt ting, der driver værket.
  - Jeg er vild med at skrue i tingene, og det kan jeg ikke undvære. Det er også derfor, at jeg har værkstedet, siger han.

  Benjamin Mølsted Zachariassen mener også, at det er en af styrkerne i virksomheden.
  - Vi er meget i øjenhøjde med kunderne. De ved, at når de indleverer traktoren til mig, så er det også mig, der skruer på den, og det er mig, de henter den hos.

  IMG 9884

  Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik